5 új termékkel bővült a webáruház!

5 új termékkel bővült a webáruház!

A folyamatosan megújuló társasjáték kínálat segít abban, hogy könnyebben megtaláld az alkalomhoz legjobban illőt. Ezúttal öt új erotikus termék érkezett a kínálatunkba, amelyekkel biztos lehetsz abban, hogy forró hangulatú estéket hoznak az életedbe.

Attól függően, hogy egy baráti összejövetelt szervezel vagy a kedveseddel szeretnél eltölteni egy tartalmas estét, más és más társasjátékot ajánlott választanod.

A legújabb termékeink mind két alkalomra remek szórakozást nyújtanak. Amennyiben egy baráti összejövetelt szervezel legyen az akármilyen alkalom, például születésnap, házavató, legénybúcsú vagy bármi egyéb, akkor a Buliszervizt, a Hátsó gondolatok és a Páros játszma a legjobb választás.

Önfeledt szórakozást, vicces poénokat ígérnek ezek a társasjátékok. Válaszd bármelyiket vagy akár többet is, az biztos hogy te leszel a legjobb házigazda. De ha nem te vagy a buliszervező, hanem te egy meghívott vendég vagy egy rendezvényen, akkor is vihetsz magaddal egy társasjátékot a fantasztikus szórakozás kedvéért.

Milyen régóta vagytok barátok? Ismeritek egymást eléggé? Tudsz még meglepetést okozni a barátaidnak? Az önismereti célra és a másik megismerésére szolgáló Páros játszma igazán tud meglepetést okozni. Olyan dolgok derülhetnek ki rólad illetve a barátaidról amiket nem is gondoltál volna.

Páros játszma társasjáték felnőtteknek

Vajon mi a véleményük rólad a haverjaidnak? Ebben a játékban minden kiderül! Nincsenek eltitkolt vélemények, nincsenek elkendőzött válaszok csak a valós igazság.

A kártyákról kihúzott szituációkban te mit tennél? És vajon mit gondolnak a barátaid arról, hogy te mit tennél? Vajon egyezik a két vélemény? Érdemes időt szánni egymásra, ápoljátok a barátságot.

Ha inkább valami laza mulatságra vágynál a haverokkal, akkor válasszátok a Buliszervizt, mely garantáltan megnevettet benneteket. Gyűjtsétek a Buli Dollárokat és hajtsatok végre minél több feladatot. Mennyire vagytok bevállalósak? Engedi a barátságotok a kicsit durvább feladatokat? Mennyire vagy bátor? Döntsétek el mennyire legyen pikáns a buli, mennyire vagytok szégyenlősek egymás előtt!

Buliszervíz

Viszont ha tényleg csak a nevetés és a jó szórakozás a cél, válasszátok a Hátsó gondolatokat. Itt aztán tényleg rossz az aki rosszra gondol, vagy pont hogy az a jó? Hétköznapi feladványok, pajzán módon félreérthető leírásokkal, ami alapján ki kell találni a talányt. Kacagtassátok meg egymást ezzel a remek társasjátékkal és induljon el a buli fergeteges hangulatban.

Hátsó gondolatok

A nevetés fontos része az életünknek, gondoskodni kell a kikapcsolódásról, hogy a hétköznapok monotonitását feloldjuk. A barátokkal eltöltött este az egyik legjobb módja ennek. Ezt tudjátok fokozni egy jól megválasztott társasjátékkal.

Ha inkább kettesben szeretnétek eltölteni az estéteket, meghitt hangulatban ehhez is tudunk segítséget nyújtani. Az előjáték fontos része a szexualitásnak. Kell hogy elég időt szánjatok rá és kellően vágyteli hangulatba kerüljetek az aktus előtt. Az előjátékba sok minden belefér a közös zuhanytól a masszázson keresztül az intim területek simogatásáig. Ha szeretnétek az előjátékba is egy kis huncutságot vinni és változatosabbá tenni azt, akkor a Jumbo előjáték kocka a ti terméketek de tudjuk ajánlani még a Mr. Biggy névre hallgató pénisz szobor öntő szettet is.

Tegyetek fel valami olyan zenét amit mindketten szerettek és dobjatok a kockákkal egymás után. Válasszátok ki így a testrészt és a hozzá tartozó izgatási módot. Legyen minden este meglepetés az előjáték, hagyjátok a véletlenre a kéjes érzések okozását és merüljetek el utána így az erotika birodalmába.

Egymás megismerése bizony nem csak a baráti társaságban fontos, de ez az alapja egy jól működő párkapcsolatnak is.

A feltett kérdések során lemérhetitek mennyire ismeritek egymást.

Ha a kapcsolatotok új, akkor ez egy nagyszerű lehetőség, hogy olyan szituációkban is megismerjétek a másik reakcióját amiben eddig nem volt részetek együtt.

Amennyiben a kapcsolat régi, lemérhetitek mennyire sikerült jól megismerni a másikat. Egy-egy kérdés segít abban is, hogy önmagadat is jobban megismerd.