Kiknek valók az erotikus társasjátékok?

Kiknek valók az erotikus társasjátékok?

Vajon kinek valók az erotikus társasjátékok? A friss pároknak, akiket még hajt a szenvedély és minél mélyebben szeretnének belefeledkezni a másikba? Vagy azoknak, akik már hosszú ideje együtt vannak és szükségük lenne egy kis frissítésre? Esetleg a távkapcsolatban élőknek? Szerintünk mindhárom típusnak és el is áruljuk, miért gondoljuk így!

Az erotikus társasjátékok sokféleképpen képesek megújítani és gazdagítani a kapcsolatokat, legyen szó akár a kezdeti izgalmak további felturbózásáról, a már megszokott mókuskerékből való kitörésről vagy a távkapcsolatról. A 18+ játékok új lehetőséggel kecsegtetnek a kommunikáció, a kölcsönös megértés, az intimitás és persze a változatosabb szex terén is, miközben játékos kihívásokkal tesznek próbára benneteket.

Legyetek még friss szerelmesek, régi motorosok vagy távkapcsolatban élők, az erotikus társasokkal csak nyerhettek - mindketten.

Erotikus társasjátékok friss pároknak

Amikor egy friss kapcsolat a kezdeti szakaszában jár, az erotikus társasjátékok különösen hasznosak lehetnek, hogy gyorsabban és mélyebben megismerhessétek egymást. Ezek a játékok segítenek áthidalni a kommunikációs nehézségeket, amelyek gyakran jelentkeznek az ismerkedés korai szakaszában, és lehetőséget biztosítanak arra is, hogy a játékok alkalmával nyíltabban és őszintébben fejezzétek ki érzéseiket és vágyaitokat.

Ezek a szexi játékok tehát segíthetnek, hogy feloldódjatok, és kevésbé legyetek gátlásosak egymás társaságában, miközben izgalmas és izgató módon fedezitek fel egymást.

Hancúr párbaj társasjáték
A Hancúr Párbaj egy káprázatos utazás a szenvedély és intimitás világába, amely új szintre emeli a kapcsolatotokat izgalmas és pikáns feladatokon keresztül.
9.690Ft

Friss pároknak különösen ajánlott például a Hancúrpárbaj vagy az Adsz vagy kapsz.

18+ társasjátékok hosszú távú kapcsolatban élőknek

A hosszú távú kapcsolatokban gyakran előfordul, hogy a kezdeti szenvedély lassan alábbhagy, és a párokat bedarálják a szürke hétköznapok. Ilyenkor sok esetben a szex szintén monotonná, unalmassá válik, ám az erotikus társasjátékok erre is megoldást kínálhatnak. Hogyan? Újraéleszthetik a vágyat és segíthetnek felfrissíteni a kötődést, hiszen ezek a játékok teljesen más megvilágításba helyezhetik nem csupán a szexet, de az egész kapcsolatot is. 

Egyrészt ezek a felnőtteknek szóló társasjátékok új élményekkel és kalandokkal ajándékozhatnak meg titeket, ez pedig felszíthatja ismét a szenvedély tüzét. Legyen az szerepjáték, egy új póz vagy egy eddig soha meg nem vallott fantázia kiélése, ezek mind-mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy új lendületet kapjon a szexuális életetek.

Másrészt az erotikus társasjátékok sok esetben nem csupán a testről és az érzéki örömökről szólnak. Egyes játékokat úgy alkottak meg, hogy mélyítsék a kötődést, elősegítsék a nyíltabb kommunikációt és fokozzák az intimitást - nem csupán fizikai, de lelki értelemben is. Éppen ezért a kissé ellaposodott, hosszú távú párkapcsolatokat nem csupán szexuális vonatkozásban képesek felfrissíteni, hanem összességében az egész minőségén javíthatnak.

Hosszú távú kapcsolatban élők számára különösen ajánlott például az Intimitás és a Monogamy.

Szexi társas távkapcsolatban élőknek

Akár hiszitek, akár nem, bizony a távkapcsolatban élők is élvezhetik az erotikus társasok előnyeit. Tény, hogy a távkapcsolatok nagyon nehezek tudnak lenni, hiszen az intimitás bármilyen formájának fenntartása rendkívül nehéz fizikai kontaktus nélkül. Az erotikus társasjátékok azonban lehetővé teszik, hogy mind szexuálisan, mind érzelmi szinten megmaradjon a kötődést. Szerencsére ma már ebben a technika is nagy segítségetekre lehet - például a videochat, ahol nemcsak halljátok, de láthatjátok is egymást. Ennek segítségével szinte bármelyik társassal tudtok játszani és majdnem olyan élményben lehet részetek, mintha nem választana el titeket sok-sok kilométer.

A játékok érzelmi és verbális része tehát igen jól kiaknázható távkapcsolatban is, ami pedig a fizikai kontaktot illeti… legyetek kreatívak! A technika ugyanis már nem csupán a kommunikációt segítheti elő, hanem a kölcsönös szexuális kielégülést is.

Ha a társas mellé odakészítetek néhány segédeszközt (dildó, vibrátor, péniszgyűrű vagy okos vibrátor, okos maszturbátor, amit a partner irányíthat), akkor az erotikus társas együttlétre vonatkozó részeket is élvezhetitek - majdnem úgy, mintha karnyújtásnyira lennétek egymástól. Sőt, ez a fajta intimitás és kitárulkozás talán még közelebb hoz titeket egymáshoz - na meg teljesen új szemszögből is megismerhetitek egymást.

Ne hagyjátok, hogy a távolság gátat szabjon a kapcsolatotoknak, se érzelmi, se szexuális téren! Játszatok bármelyik erotikus társassal és legyetek kreatívak az örömszerző feladatok terén!

Szóval hogy röviden összefoglaljuk a bejegyzés címében feltett kérdést, az erotikus társasjátékok szuper kiegészítői lehetnek mindenféle kapcsolatnak, hiszen lehetővé teszik, hogy a párok mélyebben és játékosabban fedezzék fel egymás személyiségét, vágyait és határait. Legyen szó friss szerelmesekről netán egyéjszakás kalandról, ahol az ismerkedés és az izgalom áll a középpontban, hosszú távú kapcsolatokról, ahol az intimitás és a vágy újraélesztésére van szükség vagy távkapcsolatokról, ahol az érintkezés és a kötődés fenntartása jelent kihívást – az erotikus társasjátékokkal csak nyerhettek. Újfajta látásmódot, izgalmas kalandokat, mélyebb kötődést és persze rengeteg érzéki élvezetet. 

Próbáljátok ki ti is és meglátjátok, az erotikus társasjátékok végén az sem lesz csalódott, aki veszít…