Top 10 erotikus társasjáték felnőtteknek - Így pörgessétek fel a szerelmi életeteket!

Top 10 erotikus társasjáték felnőtteknek - Így pörgessétek fel a szerelmi életeteket!

Játszani nem csupán a gyerekek szeretnek. Az erotikus társasjátékok évről évre egyre népszerűbbek, ami nem is csoda, hiszen amellett, hogy rendkívül szórakoztatóak képesek újfajta izgalommal fűszerezni az éjszakáitokat, sőt abban is segítenek, hogy felfedezzétek és megéljétek eddig talán mélyen rejtett vágyaitokat… Írásunkban 10 olyan felnőtteknek szóló, erotikus társasjátékot mutatunk be, amelyek garantáltan felpörgetik szexuális életeteket.

Készen álltok egy kis játékra? De nem akármilyenre, hanem egy kifejezetten felnőtteknek szóló erotikus típusra? Olyanra, ahol egyre kevesebb ruha van rajtatok, ahol a szívetek mind hevesebben ver, a szátok kiszárad, máshol azonban pont hogy átnedvesedtek. Igen, ez már 18+ tartalom, de az erotikus társasjátékok sem nyeretlen kétéveseknek valók! Akkor kiknek? Akik szeretnék izgalmasabbá és izgatóbbá tenni az együttléteiket, legyen az akár az első, akár az ezredik. 
Az erotikus társasok segítségével felfedezhetitek friss partnereteket vagy akár egészen új, meglepő dolgokat is megtudhattok a régiről. 

Készen álltok? Akkor lássuk a 10 legforróbb erotikus társasjátékot, amelyektől senki nem marad szárazon!

5 erotikus társasjáték felnőtteknek

Hancúrpárbaj

Csábítás, vágy, hancúr! Ez a három izgalmas és izgató szakasz uralja a játékot, amely egy különleges, erotikus utazásra invitál titeket. Tüzeljétek fel a hangulatotokat a “Csábítás” szakasszal, fokozzátok a vágyat a végletekig a “Vágy” szekcióban, majd jöhet a “Hancúr”. Vajon melyikőtök bírja tovább? Eláruljuk, nem lesz könnyű feladatotok, de minden percet élvezni fogtok! És hogy ki nyer? Szerintünk senki nem fogja magát vesztesnek érezni a játék végén…

Hancúr párbaj erotikus társasjáték felnőtteknek

Hancúrpárbaj szextársasjáték felnőtteknek

Monogamy

Intimitás vagy szenvedély? Nem kell választanotok, hiszen ebben a felnőtteknek szóló társasjátékban mindkettőt megkaphatjátok a 390 feladatnak köszönhetően. A Monogamy olyan, mint egy kapcsolati úti kalauz, amelynek minden állomása újabb lehetőség arra, hogy jobban megismerjétek egymás testét, lelkét és persze vágyait. Egy kis beszélgetés, pezsgőzés, tánc, masszázs… egészen a végkifejletig, amikor végre beteljesíthetitek titkos vágyaitokat. 

Szexpedíció

Expedíció a vágyak, a fantáziák és a szex világába. Induljatok el a felfedezőútra, amelynek végén az élvezetek kincses barlangja vár titeket. Feszegessétek a szenvedélyetek és a kreativitásotok határait, miközben a kártyák és a kihívások lerántják a leplet egymás rejtett oldaláról. A SZEXpedíció nemcsak egy játék, hanem egy izgalmas élmény, ami garantáltan új ízekkel fűszerezi meg intim pillanataitokat!

Adsz vagy kapsz?

Fedezzétek fel egymást újra az AVK: Adsz Vagy Kapsz társasjátékkal! Alapozzátok meg a hangulatot a “Sejtelmes” szakasszal, ahol lazító feladatok segítségével oldódhattok, fokozzátok a szenvedélyt az “Erotikus” kihívásokkal, majd lépjetek tovább az “X-trém” szintre, ahol tabuk nélküli, hardcore feladványok várnak. A játék során a dobókockák és a kártyák döntenek helyettetek, miközben pikáns meglepetésekkel színesítik az estét. Tökéletes választás minden párnak, akik erotikus izgalmakra és érzékiségre vágynak.

Intimitás

Az Intimitás több, mint egy játék: egy kapu a szenvedély és a mély, őszinte kötődés világába. Itt minden lépés közelebb visz titeket egymáshoz. Készüljetek fel a romantikus kalandokra és a szenvedélyes feladatokra, amelyek új színnel gazdagítják a hétköznapjaitokat és megerősítik a közöttetek lévő köteléket. 

 

3 erotikus kártyajáték felnőtteknek

Szex Hetero - 18+ kártyajáték

Fűszerezzétek meg az estéiteket a SZEX Hetero erotikus kártyajátékkal, amely érzéki kihívásokkal és változatos pozíciókkal segít felfedezni saját magatokat épp úgy, mint egymás vágyait. Kompakt méretének köszönhetően ráadásul bárhová magatokkal vihetitek, így tökéletes társ lehet nyaraláskor vagy egy romantikus kiruccanás során. Töltsétek meg szenvedéllyel a közös pillanatokat és élvezzétek a játék minden izgalmát!

Kama Sutra szexpóz francia kártya

Hogy álltok a pajzán rajzokkal? Ha kifejezetten szeretitek az ilyesmit, akkor ez az erotikus francia kártya, amelynek minden lapján egy-egy izgalmas szexpózt ábrázol, nektek való! Dobjátok fel a hagyományos römit, kanasztát egy kis erotikával… sőt, inspirációnak sem utolsók. Vajon ismeritek az összes pózt? 

GO F*CK - Kama Sutra kártyajáték

Fedezzétek fel a Kama Sutra ősi titkait a Go F*ck Kama Sutra kártyajátékkal, amely modern és felszabadító módon újraértelmezi az erotika művészetet. Tökéletes keveréke egy klasszikus kártyajátéknak és egy erotikus segédeszköznek, ami így kettős célt szolgál. Egyrészt játsszatok vele hagyományosan, élvezve a szórakoztató és pikáns kártyaparti hangulatát, másrészt használhatjátok inspirációként, kipróbálva a lapokon ábrázolt Kama Sutra pózokat.

 A szürke ötven árnyalata szex donókocka

 

 A szürke ötven árnyalata erotikus társasjáték felnőtteknek

 

Egyéb erotikus játékok


A szürke ötven árnyalata - szex dobókocka szett

Merüljetek el a "Szürke ötven árnyalata" ihlette szenvedélyes játékban. A szett tartalmaz egy szürke, egy fekete és egy fehér dobókockát, amelyekkel testrészeket, tevékenységeket és helyszíneket sorsolhattok ki. Ez a játék nemcsak az ikonikus “szürke trilógia” rajongóinak ígér izgalmakat, hanem mindazoknak, akik új, izgalmas szexuális kalandokra vágynak Anastasia Steele és Christian Grey hangulatban - anélkül, hogy BDSM elemeket vonnának be. Írjátok újra erotikus forgatókönyveteket ezzel a csábító szerencsejátékkal!

12 oldalú szexkocka

Hagyjátok, hogy a szerencse vezessen titeket az erotikus örömök útvesztőjében! Ennek a különleges játékszernek a 12 oldala Káma-szútra szexpózokat ábrázol, így minden egyes hajítás, pörgetés új élvezettel kecsegtet. Kompakt mérete révén pedig bárhová magatokkal vihetitek - játszhattok vele otthon, a hálószobában vagy egy vakmerő kiránduláson. Dobjatok egy kis izgalmat az éjszakáitokba ezzel a 12 oldalú szexkockával. 

 

Próbáljátok ki ti is a 10 legnépszerűbb, felnőtteknek szóló erotikus társasjáték egyikét - vagy akát többet is! - és emeljétek új szintre a szexuális együttléteiteket valamint a kapcsolatotok intimitását.