Kosár
A kosarad jelenleg üres.
Kártyajáték felnőtteknek

Kártyajáték felnőtteknek

A szerelem és a szerencse között sokszor vontak már párhuzamot. Próbáld ki Te is, mennyire van igazuk ezeknek az ősi mondásoknak! Vajon a szerelemben és a játékban egyformán szerencsés vagy?

  Fogda szappant! - társasjáték
  Fedezzétek fel a **Fogda Szappant!** kártyajátékot, ahol a humor és a pörgős játékmenet garantálja a felejthetetlen szórakozást. Ebben a játékban nincsenek győztesek, csak egy szerencsétlen vesztes, aki a szappan után kell, hogy nyúljon.
  8.490Ft
  Sztrip pókerkártyák
  Élvezzétek a póker izgalmát és a sztriptíz csábítását egyetlen kártyacsomagban! Lengén öltözött szőkék, barnák, feketék és vörösek kísérik minden húzásotokat ebben a kihívást jelentő játékban. Csak nehogy túlságosan elvonják a figyelmeteket...
  1.890Ft
  Kama Sutra - szexpóz francia kártya (54db)
  Keltsd életre az intim pillanatok varázsát a Kama Sutra szexpóz francia kártya segítségével, amely garantáltan felforrósítja a hangulatot és új, izgalmas kalandokra hív.
  1.990Ft
  Kama Sutra Playing - 54 szexpóz francia kártya (54db)
  A Kama Sutra Playing kártyajáték egy izgalmas újítás a hagyományos francia kártyák világában, hiszen 54 lapja mindegyikén egy-egy pikáns, szexpózt ábrázoló rajz található. Ez a kártyapakli garantáltan feldobja az estéket és új színnel árnyalja a hagyományos römit vagy a kanasztát.
  1.790Ft
  SZEX Leszbikus - 18+ kártyajáték
  Fedezzétek fel a vágy rejtett dimenzióit a Szex Leszbikus 18+ kártyajátékkal, amely kifejezetten leszbikus párok számára készült! Merüljetek alá a szenvedély tengerében és ismerjétek meg - még jobban - egymást és saját vágyaitokat.
  3.990Ft
  GO F*CK - Kama Sutra kártyajáték (52db)
  Ismerd meg a Kama Sutra titkait a Go F*ck Kama Sutra kártyajáték segítségével, amely újraértelmezi az ősi szexuális művészetet egy modern, bátor és felszabadító formában.
  4.390Ft
  SZEX Hetero - 18+ kártyajáték
  Formálja vágyaitokat, feltüzeli szenvedélyeteket - a SZEX Hetero kártyajáték magával ragadó élményt ígér! Készüljetek fel egy forró és izgalmas játékra, ahol a vágyak és fantáziák kerülnek a középpontba!
  4.490Ft

   A kockák igen sokféle kivitelben készülnek. Létezik a hagyományos 6 oldalú kocka, de webáruházunkban megtalálható a 12 oldalú változat is. Vannak színben különböző kockák, vagy akár olyanok melyek világítanak a sötétben.

   Általánosságban elmondható, hogy használatukkor a szerencsére bízzuk az aznap esti szexpozitúra milyenségét, illetve a szeretkezés konkrét helyét.

   Remek kiegészítői az intim együttlétek még változatosabbá tételéhez. A hagyományos misszionárius pózon kívül számos egyéb lehetőség is megnyílhat előttünk, melyekre a kockák segítenek rávilágítani. Sok esetben esetleg félünk szóba hozni egy-egy pózt, ebben is nagyszerű eszközt tarthatunk a kezünkbe ezekkel a kockajátékokkal.

   Természetesen a kockákon található testhelyzeteken kívül egyéb helyzeteket is kipróbálhatunk, csak a képzelőerőnk szabhat határt a kipróbált pózoknak. Ezen kockajátékok segíthetnek kimozdulni a komfortzónánkból, remek kiinduló pontok az intim együttlétekhez. A játékosság is fontos a szexualitásban, egy kapcsolat fenntartásában. Hát játszatok!

   Amennyiben egy kapcsolat elején tartotok és még nem tudjátok mi okoz kielégülést a partnereteknek, segíthet a kezdeti gátlások legyőzésében. Könnyebben szóba hozható mit szeretnénk az ágyban, ha van már egy kis segítségünk.

   A webáruházunkban kapható számtalan kártyajáték segít neked, hogy partnereddel színesebbé tegyétek a szexuális életeteket. A kártyalapokon szereplő erotikus rajzok ihletet adnak az esti együttléteitekhez.

   Kipróbálhattok egy-egy újabb pozitúrát, mindezt mókásan pajzán környezetben.
   Ezek a kártyajátékok nem csak az intim együttlétek során lehetnek jól hasznosíthatóak, de egy-egy baráti összejövetelt is vidámabbá tehetnek.
   Kiválóan alkalmasak legény- illetve leánybúcsúk alkalmával akár mint ajándékötlet, akár mint szórakozási lehetőség.

   Általában a hagyományosan 54 lapos francia kártya lapjai bújnak érzéki köntösbe, kapnak pajzán külsőt. Választhatsz a különböző szexpozitúrák, vagy éppen a fütykös mintájú paklik közül.

   Egy kártyaparti sokáig tarthat, csak rajtatok múlik meddig nézegetitek a rajzokat, fotókat. A kártyacsata győztesének nyereménye csak rajtatok áll. Nyerj egy egész estés kényeztetést, vagy egy eddig nem alkalmazott pozitúra lehetőségét. A fantáziátokra van bízva mit hoztok ki egy-egy játékos estéből.

   Szerezzetek egymásnak végtelen gyönyöröket, ezekkel a fantasztikus kártyajátékokkal!