Kosár
A kosarad jelenleg üres.
Hancúr párbaj társasjáték

Hancúr párbaj társasjáték

A Hancúr Párbaj egy káprázatos utazás a szenvedély és intimitás világába, amely új szintre emeli a kapcsolatotokat izgalmas és pikáns feladatokon keresztül.
Termék kód: 5999887661013
Várható kiszállítás:
1-2 munkanap
Raktáron! A termékből van készleten!
Jelöletlen csomagolás teljes diszkrécióval!
100%-os vásárlói elégedettségi garancia
30 napos visszavásárlási garancia
Ingyenes szállítás 24999 Ft feletti rendelésnél

A Hancúr Párbaj társasjáték egyedülálló lehetőség friss párok számára, hogy felfedezzék egymást és elmélyítsék kapcsolatukat. Vagy akár hosszabb ideje együt lévő párok számára is remek lehetőség, hogy újra felforrósítsák a hálószoba hangulatát! Egy játék, ahol a győztes az, aki később ér el az orgazmusig, így ösztönözve a párokat a türelemre és a másik kielégítésére.

Részletes leírás

A Hancúr Párbaj társasjáték egyedülálló és izgalmas utazás a szenvedély világába, ahol a játékosoknak – egy pár tagjainak – egy sor kreatív és erotikus kihíváson kell keresztülmenniük. Ez a játék tökéletes eszköze annak, hogy a párok újra felfedezzék egymást és mélyítsék kapcsolatukat egy játékos és erotikus környezetben.

A játék három fő szakaszra, vagy "zónára" oszlik: Csábítás, Vágy, és Hancúr, mindegyik fokozatosan építi fel a szexuális feszültséget és az intimitást.

A játékmenet 3 nagyobb részre osztható:

Csábítás Zóna

A játék ebben a szakaszában a ruhák még rajtatok maradnak, a cél pedig az, hogy fokozatosan, játékos feladatokon keresztül hangolódjatok egymásra. Ez a zóna az ismerkedésről, a flörtölésről és az egymás iránti vágy fokozatos növeléséről szól. A feladatok könnyedek és viccesek, segítenek abban, hogy megtörjétek a jeget, és nyitottabbá váljatok egymás felé. Itt még a szó szoros értelmében nem érintkeztek, de a játékos közeledések és a szexuális feszültség növekedése garantált.

Csábítás zóna

Vágy Zóna

Ebben a szakaszban már közelebb kerültök egymáshoz, a feladatok intenzívebbé és személyesebbé válnak. A játék ebben a részében már csak a fehérnemű marad rajtatok, ami még inkább fokozza az izgalmat. A feladatok célja, hogy a szexuális vágyatokat a maximumra húzzátok, miközben még mindig tartjátok magatokat az orgazmus előtt. Ez a rész teszteli a türelmeteket és önmegtartóztatásotokat, miközben egyre több fizikai közeledést enged meg.

Vágy zóna

Hancúr Zóna

A játék végső szakasza, ahol már minden korlát leomlik. Itt a feladatok arra ösztönöznek, hogy teljesen átadjátok magatokat az élvezeteknek – mindaddig, amíg a játék végén el nem éritek az orgazmust. Ebben a szakaszban a feladatok konkrét szexuális cselekedeteket is magukban foglalhatnak, de mindig a játék szabályain belül, figyelembe véve mindkét fél kényelmét és határait. A Hancúr Zóna célja, hogy teljesen szabadon engedjétek a vágyaitokat, miközben még mindig egy játék keretein belül maradtok.

Hancúr zóna

A Hancúr Párbaj nem csak arról szól, hogy "ki bírja tovább", hanem arról is, hogy közben mennyire tudjátok élvezni egymás társaságát és fokozni a kapcsolatotok intenzitását. A játék során a párok megismerhetik egymás rejtett vágyait, kipróbálhatnak új dolgokat, és élvezhetik a kölcsönös kényeztetést egy biztonságos, játékos környezetben. A játék végén mindketten győztesek lehetnek, hiszen közösen tapasztaltátok meg a játék által nyújtott örömöket és izgalmakat, mélyítve ezzel kapcsolatotokat és intimitásotokat.

A doboz tartalma

A dobozt kinyitva az alábbiakat fogjátok benne megtalálni:

 • 1 játéktáblát,
 • 52 feladatkártyát,
 • egy homokórát,
 • két bábut,
 • egy dobókockát,
 • és a játékszabályokat.

A társasjáték méretei: 32 x 22,5 x 5cm.

Kinek ajánljuk?

 • Friss pároknak: Közös felfedezésre és intimitás építésére.
 • Hosszú távú kapcsolatokban élőknek: A kapcsolat frissítésére és új szikrák gyújtására.
 • Mézeshetekre és nászéjszakára: Felejthetetlen élményeket nyújt.
 • Érzéki kalandokat keresőknek: Új pozíciók és játékos feladatok.
 • Kihülő kapcsolatok felmelegítésére: Újraéleszti a szenvedélyt.

A játék ebben erős

 • Intimitás fokozása: A játék segít megnyitni az utat az őszinte kommunikáció és mélyebb intimitás felé.
 • Új dolgok felfedezése: Lehetőséget ad kipróbálni új pozíciókat, játékokat, amelyek izgalmasak lehetnek mindkettőtök számára.
 • Szórakozás: Egy vidám és szenvedélyes módja annak, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz.

Használati útmutató / tippek

Ahhoz, hogy a Hancúr Párbaj társasjáték élménye még felejthetetlenebb legyen, érdemes néhány előkészületet megtennetek.

 • Kezdjétek azzal, hogy hangulatos környezetet teremtetek. Kapcsoljatok be halk, romantikus zenét, gyújtsatok meg néhány gyertyát, és díszítsétek fel a szobát olyan dekorációkkal, amelyek elősegítik az intim hangulatot. Ezek a kis részletek nagyban hozzájárulhatnak az összhang megteremtéséhez és abban is, hogy mindketten nyugodtan és ellazultan merüljetek el a játékban.

 • Ne feledkezzetek meg néhány kiegészítő előkészítéséről sem. Egy jól behűtött üveg bor vagy pezsgő, néhány kedvenc gyümölcsötök, mint az eper vagy a szőlő, tökéletes kísérői lehetnek a játéknak. Ezek nemcsak feldobják az estét, de a játék során felmerülő feladatokhoz is hozzáadhatnak egy kis plusz izgalmat. Egy üveg masszázsolaj vagy testápoló is remekül jöhet, különösen, ha a feladatok között szerepel kölcsönös masszázs vagy más érintésre alapuló tevékenység.

 • Az egyik legfontosabb előkészület azonban a kommunikáció. Mielőtt belekezdtek a játékba, fontos, hogy nyíltan beszéljetek a határaitokról, kívánságaitokról és bármi olyanról, ami kényelmetlenné teheti az egyikőtöket. Ez segít abban, hogy mindketten biztonságban és kényelmesen érezzétek magatokat a játék során, így maximálisan kiélvezhetitek az együtt töltött időt. A kölcsönös tisztelet és megértés alapja a sikeres és élvezetes játékélménynek, így ezek az előzetes megbeszélések kulcsfontosságúak a zavartalan szórakozáshoz.

Szállítási információk

Magyarországon belüli szállítás akár 1 munkanapon belül, diszkrét csomagolásban, amely nem utal a tartalomra. Különböző szállítási opciók, mint futárszolgálat, csomagautomata, vagy személyes átvétel.

Egyéb paramétek

Paraméter Leírás
Anyag Kártya, műanyag, papír
Elemes termék? Nem
Funkció Kártyahúzásra és kockadobásra épül
Márka / Gyártó Bohéma-Games Kft., Divercentro
Játékidő 45 - 60 perc
Játékosok 2 fő
Ajánlott életkor 18+ éves
Komplexitás Nagyon egyszerű
Elérhető nyelvek Magyar, Portugál
Méretek 31.8 cm x 22.8 cm x 4.5 cm
Súly 0.7 kg
Kiadás éve 2012

Figyelmeztetések / Korhatár

A játék 18 éven felüliek számára ajánlott. Minden játéknak biztonságos, beleegyezésen alapuló környezetben kell zajlania, ahol mindenki kényelmesen érezheti magát.