Kosár
A kosarad jelenleg üres.
8%
Monogamy társasjáték

Monogamy társasjáték

Magyar nyelven is elérhető a Monogamy, a világszerte bestseller erotikus társasjáték amit eddig több mint 1 millió példányban adtak el!
11.990Ft
AKCIÓ 10.996Ft
Termék kód: 5037353003858
Várható kiszállítás:
1-2 munkanap
Raktáron! A termékből van készleten!
Jelöletlen csomagolás teljes diszkrécióval!
100%-os vásárlói elégedettségi garancia
30 napos visszavásárlási garancia
Ingyenes szállítás 24999 Ft feletti rendelésnél

Ez a rendkívül népszerű játék, melyből eddig több mint egymillió példányt adtak el, valódi különlegességnek számít a hazai piacon. A készítők több mint egy éven át dolgoztak azon, hogy a 400 feladatot hitelesen ültessék át magyarra. Semmi sem hasonlítható ehhez a pajzán, szexis kalandot ígérő társashoz. Csatold be az övedet, és merülj el párodddal az Év felnőtt társasjátékának erotikus világában!

Részletes leírás

A Monogamy társasjáték minden felnőtt pár számára készült, akik szeretnék felfedezni egymás vágyait és mélyíteni kapcsolatukat egy izgalmas és intim környezetben.

A Monogamy egy kivételes társasjáték, amely újraéleszti a párkapcsolatokban rejlő szenvedélyt és intimitást. Kifejezetten azoknak a pároknak ajánlott, akik mélyebb kapcsolatot és kölcsönös megértést szeretnének elérni. A játék akár párkapcsolati terápiaként is funkcionálhat, hiszen segíti a gondolatok, érzelmek és emlékek megosztását, mélyítve ezzel a kötődést.

A játék több mint 390 változatos feladatának köszönhetően páratlan élményben lehet részetek, ami fokozatosan vezet el egyre intimebb és izgalmasabb kalandok felé. Ezek a feladatok nemcsak, hogy közelebb visznek egymáshoz, de lehetőséget adnak az őszinteségre, közös nevetésre és a kapcsolat megerősítésére is.

A Monogamy egyfajta úti kalauz a kapcsolatok felfedezéséhez, ahol minden állomás újabb lehetőséget kínál arra, hogy megismerjük partnerünk rejtett vágyait és fantáziáit. A játék izgalmas és szórakoztató módon teszi ezt, miközben a közelség és intimitás új szintjeit nyitja meg előttünk.

Játékmenet

A játék célja, hogy a párok hatszor körbeérjenek a játéktáblán, mindegyik körrel egyre intimebbé és szenvedélyesebbé téve a játékmenetet.

Felváltva dobtok a kockával és léptettek a táblán. Ahányadik körben jártok, annyi színes karikát kap a bábútok. Minden START mezőn át kell venni egy Fantázia kártyát és a mezőn való áthaladáskor a játékosok egy színes karikát helyeznek a bábujukra, jelölve ezzel a játék fázisát.

A mezőkön különböző feladatok várnak: vetkőztetés, pezsgőzés, masszázs, erotikus tánc és még sok más izgalom. A kártyákon páratlan és páros feladatok is vannak. Aki teljesíti mind a hat kört, beválthatja Fantázia kártyáját, és valóra válthatja legvadabb vágyait.

A doboz tartalma

 • Játéktábla: Az izgalmas utazás alapja.
 • Bábuk: 2 db, jelképezve a játékosokat.
 • Színes karikák: 12 db, amelyek a játék előrehaladását jelzik.
 • Dobókocka: 1 db, amely irányítja a játékmenetet.
 • 50 db Fantázia kártya (amelyek a játék végén valóságos vágyakat váltanak ki :P)
 • 65 db Intim kártya
 • 65 db Szenvedély kártya
 • 65 db Forró kártya
 • Játékleírás: a szabályok és a játékmenet ismertése

A Monogamy játékkal a párok mélyíthetik érzelmi és fizikai kapcsolatukat, miközben új szintre emelik intim együttlétüket. A játék segít a kommunikációban, a közös nevetésben, és abban, hogy a párok felfedezzék egymás rejtett vágyait.

Használati útmutató / tippek

Játék előtt készítsetek elő pár dolgot: pezsgőt, epret, ehető testfestéket, síkosítót, masszázsolajat, hogy gördülékenyen menjen a játék. Kapcsoljátok ki a telefonokat, gyújtsatok gyertyákat, és adjátok át magatokat az élvezeteknek! Legyetek nyitottak, bátrak, és ne féljetek belevágni a legmerészebb feladatokba sem. Játék közben kommunikáljatok, ismerjétek meg egymás vágyait. A fantáziátoknak ti szabtok határt!

Figyelmeztetések / Korhatár

A Monogamy kizárólag 18 éven felülieknek készült! Játék előtt beszéljétek meg a határaitokat, és tartsátok tiszteletben azokat. Csak akkor vágjatok bele, ha mindketten készen álltok rá. Ha bármelyikőtök kényelmetlenül érzi magát játék közben, álljatok le. A kölcsönös beleegyezés és bizalom elengedhetetlen.

Szállítási információk

 • Szállítási idő: Magyarországon belül akár 1 munkanapon belüli szállítást is tudunk biztosítani, így nem kell sokat várnotok, hogy kézhez kapjátok ezt a különleges játékot.
 • Diszkréció: Teljes diszkrécióval kezeljük a rendeléseiteket. A csomagok semleges kinézetűek, semmilyen jelzés vagy felirat nem utal a tartalmukra, így teljesen nyugodtak lehetnek afelől, hogy senki sem fogja tudni, mi érkezik hozzátok.
 • Szállítási módok: Többféle szállítási módot kínálunk, beleértve a futárszolgálatot, csomagautomatába történő kézbesítést, valamint személyes átvételi lehetőséget is, hogy a lehető legkényelmesebben juthassatok hozzá a játékhoz.

Vegyétek meg a Monogamy társasjátékot ma, és készüljetek fel a felejthetetlen és szenvedélyes estékre! 

Monogamy társasjáték termékhez ajánljuk neked
Orgie Sexy Vibe High Voltage - uniszex folyékony vibrátor (15ml)
Revitalizáld az intimitást ezzel a különleges, uniszex folyékony vibrátorral, mely elképesztő érzéki élményt ígér mindkét nem számára!
8.990Ft